Kunst – Todd White

He loves me, he loves me not

Todd White – He loves me, he loves me not

Vi kom over Todd White i Carmel, California da vi var på roadtrip der borte i 2011.

Han hadde separatutstilling der, og vi ramlet inn dørene på galleriet. Jeg forelsket meg øyeblikkelig i bildene hans. Vi surra rundt der i evigheter. Men alt var så innmari dyrt. Vi hadde aldri hørt om han før.  Så tilbake på hotellet var det rett på google. Han har jobbet i Warner Brothers med Tiny Toons. Og var sjefs designer for SvampeBob serien. Etter at han sluttet der, for å satset på malerier, ble han blant annet offisiell Grammy Kunstner i 2007. Så dette forklarte nok prisene…

Dette er litt ironisk nå, for Elliot på 6 år elsker SvampeBob serien, og jeg utvikler nesten utslett av å måtte se på det 😂

Etter vi var på utstillingen klarte jeg ikke å slippe tanken på disse bildene. Jeg googla og googla hver kveld når vi var tilbake på hotellet. Jeg fant ut at det var i salg en serie med signerte hand embelished limited edition glicee bilder i et antall på 125. Og til slutt fant jeg et galleri i Skottland som muligens fortsatt hadde et par til salgs. Jeg visste hvilket jeg ville ha, så jeg ringte til galleriet. Så var det mye frem og tilbake om de ville sende til Norge bla bla bla.. E-poster og telefonsamtaler. Bildet er ca 93*45 cm og på en type treplate. 

Så det var sånn jeg prioriterte å bruke dagene i San Francisco 🙈

Men jammen ble det kjøp. Hadde egentlig ikke råd heller, etter å har kosa oss maks på roadtrip i snart 4 uker 😂

Men: har ikke angret et sekund 😍

Så dette er mitt første gjesteinnlegg på konemors blogg. 

.Eilen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *